Skip to main content

1. damesenior.

 

I den anden turneringskamp i 1. divisions slutspillet, var menuen en gammel kending. Østerbro pigerne, der i sidste sæson drillede byens piger i to omgange, hvor det samlet kun blev til 1 point på Rødovre kontoen. Denne kamp skulle menuen være noget helt helt andet, men kokken ville det nu det anderledes.
Serveringen var klar, Østerbro spillede som de plejede, direkte, kontant og afregning ved kasse 1. Jo restaurant besøget på Østre Allé aka kunstbanen i fælledparken, var ikke just det mest spændende set med Rødovre briller.

Holdet var i denne kamp uden anfører Celine Henriksen, da hun måtte se kampen fra sidelinjen pga. sin ene karantænedag, grundet hendes gule kort imod Herlufsholm. Hun så sammen med os andre, et hold der havde spillet men lavede alt for mange uprovokerede fejl, igen og igen. Man havde mest af alt lyst til, at bede de tre tjenere der styrede kampen fra midten og linjerne om et nyt bord, service mm. for holdet ramte ikke det niveau som vi så imod Herlufsholm og i træningskampene,i hvert fald ikke i begyndelsen af kampen.

Dette tog Østerbro sig af og vores tidligere spillere Camilla Krabbe, slog sine klør en fejl og i en hurtig omstilling ”bum” var vi bagud efter 9min. Op ad bakke, men moralen på holdet og viljen sagde noget helt helt andet i de efterfølgende minutter. Tempoet blev sat op, og selvom man kunne fornemme at Østerbro ville slå deres lyn hurtige kontraer. Så åbnede vi modstanderens defensiv op, med vores opbygnings åbninger. Afslutningsspillet var dog ikke rigtig knivskarpt, men vi arbejdede videre og æggen blev da skarpere, og det var rigtig tæt på da Malene Larsen headede på overlæggeren. Mens målmanden stod, og kiggede chanceløs efter bolden, og selvom vi modtog returbolden så fandt vi os desværre i en offside position.
Det rystede dog Østerbro, at vi begyndte at sidde på 1 halvleg, og i sporadiske øjeblikke kom deres hurtige kontra til syne, men det blev ved 1-0 til pausen.

I pausen blev der rettet til i forhold til presspillet, opbygningsaftalerne og ikke mindst afslutningspillet. Det var tydeligt, at Rødovre pigerne ville have hovedretten serveret, og Østerbro skulle ikke have lov til at smage. I en tempofyldt anden halvleg viste dagens blå klædte Rødovre piger, at Østerbro ikke bare skulle komme sovende til 3point. De slog sig på os, de løb efter os, de kæmpede lige så hårdt som vi gjorde. I det hele taget var det en 2. halvleg, hvor vi havde bolden mest og de løb, løb og løb. Deres omstillinger blev mindre farlige, og deres chancer var ikke rigtig at syne. Vi havde der imod mange frispark, hjørnespark, indlæg og 3 situationer hvor vi er 1v1 med deres sidste forsvar og formår at afslutte kvalificeret imod målet. Deres keeper reddede bare boldene, om det var oppe, nede ude i siden. Jo hun havde en bestemt en god kamp!!! Selv i slutminutterne har damerne en kæmpe mulighed i det lille felt, men afslutter lige ind i en af deres forsvarsspillere. Ja det var uden tvivl, stolpe ud for Rødovre pigerne i dag.
Kampen sluttede med et nederlag på 1-0.

Træner Steffen Petersen udtalte efter kampen.
Vi kommer ikke ordentlig fra land, vi laver et utal af uprovokerede individuelle fejl, som vi ikke plejer at lave. Spillerne rammer ikke rigtig dagen som gruppe, og så må man tage hatten af den omstilling de score på det var høj klasse; 4-5 sekunder efter en bolderobring og bum 1-0.

Jeg ser dog mange elementer, som vi kan tage med i vores proces vi er i gang med, dette gælder både individuelt og kollektivt. Jeg har nu været her i små fire måneder, og det er vores første nederlag og første kamp, hvor vi ikke formår at omsætte vores chancer til mål.
Der er flere spillere som gør det godt i dag:

Her vil jeg nævne vores debutant Maria Bach, hun spiller venstre back en position som hun ikke har spillet før, hun gør et fantastisk stykke arbejde i begge retninger, med og uden bold.

Malene Larsen der løber en maraton på midtbanen, skaber chancer for holdet og sig selv, får afsluttet fra distancen to – tre gange, og viser vejen med sin energi og vilje.

Rie Wittchen der kommer ind fra bænken 10min inde i 2halvleg, kommer med overskud og viljestyrke, jeg tror deres back var godt rundtosset, efter at hun havde sat hende gentagende gange. Hun kommer også til et par rigtig farlige situationer, og det er kun godt målmandsspil der gør at hun ikke ender som målscorer i slutningen af kampen.
Alt i alt så må vi må videre på træningsbanen i næste uge, sådanne kampe kommer bare en gang imellem hvor det er stolpe ud og det er sådan jeg ser kampen i dag.

Næste kamp for 1.Damesenior er imod FC. Damsø Lø d. 23-04-16 Kl. 15:00 på Rødovre stadion.

Kom og støt damerne.