Skip to main content

4 kommentarer til “”Det er under al kritik”” Banerne på Elstedvej

”Det er det eneste sted i kongeriget Danmark, hvor man ikke må spille på græs, efter to dage med 16 grader,” lyder det fra Allan Morell

”Vi var det eneste hold i Espelunden kl. 15, og så skal vi spille den på kunststofbane,” lyder frustrationerne fra Allan. Man kan godt forstå, at Allan finder det mærkværdigt, at Københavnerserieholdet ikke kan få lov til at spille på græs, når Avartas serie 4 hold havde ægte græs tid to timer forinden.

”Jeg undrede mig godt over, at de spillede på kunststofbanen, når det var den eneste kamp, der blev afviklet i Espelunden,” husker Silas Grasø fra Avartas 3. Senior hold.

4 kommentarer til “”Det er under al kritik””
 1. Günthe Sørensen skrev:

  Jeg kan ikke være mere enig i kritikken.Det er jo helt grotesk at man kommer ud for at se Boldklubbens 1.hold i Københavnsserien og så blive henvist til kunstofbanen når alle græsbanerne står ledige.Nu må Forvaltningen en gang for alle sættes på plads.
  Alternativt må de folkevalgte politikkere træde i karakter.
  Boldklubben bliver gang på gang trådt på.

 2. Jan k skrev:

  Det værste er at man som ansvarlig i kommunen bare gemmer sig og lader det være op til Boldklubben at klare sig selv (i den henseende et stort tak til servicearbejdere ved Rødovre Stadionhal). Endvidere Ikke finder en løsning så Boldklubben har mulighed for at afvikle kampe uden at skulle tigge og be DBU om den ene dispensation efter den anden. Der overhovedet ingen oplysninger om hvad fremtidsudsigterne er.
  Det kostede så lige endnu en frivillig leder i kommunen, men bare rolig vi vader i dem..
  Kommunen kunne passende starte med at betale 10.000,- det har kostet i leje af andet stadion…

 3. Jan k skrev:

  med hensyn til medarbejderne ved Stadion positivt ment, det springer rundt for at hjælpe…

 4. Gert Tillebæk skrev:

  Jeg er sikker på at vores borgmester der går ind for gode forhold for alle idrætsudøvere i Rødovre ser disse indlæg og vil gøre sin indflydelse gældende, det mener jeg han gjorde da kommunen eftergav en gæld på over 1. million kroner til RMB.
  Venter spændt på et udspil fra vores politikere.