Skip to main content

BK Rødovre bedste i Nørrebro-kamp

BK Rødovre bedste i Nørrebro-kamp
Af Anders Thomsen | 10/04/2017 | 10.27
Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, og han ser tilbage på deres seneste kamp. Læs om hans reaktioner på opgøret her.

Hvem mødte I, hvad blev resultatet og hvad er din reaktion på opgøret?
– Vi møder Nørrebro United og går fra banen med en 2-0 sejr. Det var en lige kamp hvor jeg synes vi er bedst i 1.halvleg og også bringer os foran 2-0 og i det hele taget er kyniske når vi får mulighederne. I 2.halvleg sætter Nørrebro sig på spillet og har overtaget spillemæssigt. Men synes vi kampen igennem har okay styr på dem og de har svært ved at blive rigtig farlige. Er glad for at komme fra kampen med 3 point, da første kamp altid er en lidt svær størrelse.

Hvilke type modstander stod I overfor?
– Vi stod overfor et hold med nogen gode boldspillere, men også nogen spillere som virkede lidt “rustne”, især i 1.halvleg. Et hold som var gode på bolden, men som havde svært ved at finde løsninger på den sidste 1/3 af banen.

Er der nogle spillere du vil fremhæve efter kampen?
– Vil fremhæve vores bagkæde som kampen igennem stod bundsolidt og vores anfører Janus som kampen igennem styrede defensiven flot. Men ros til alle gutterne for et kæmpe løbearbejde og en rigtig mandfolkepræstation.