Skip to main content

Årets første turneringskamp for 1 Damesenior endte med en sejr på 2-1 (1-1)

Årets første turneringskamp for 1 Damesenior endte med en sejr på 2-1 (1-1)

Der var en smule nerver at spore da årets første turneringskamp blev fløjtet op, og de Rødblusede kom ud af det blå også bagud på et uheldigt selvmål af holdets anfører efter 8-9min. Men stærk som en okse rystede hun og holdet det af sig, rettede spillet til og lukkede 90% af modstandernes chancer ude i 1 og 2 halvleg. Det var få situationer der blev farlige der efter, og det var faktisk kun frispark tæt under mål der gav udeholdet muligheder. Hvor en stærkt spillede Sasha Hesse håndterede forsvaret og pille broden af modstandernes forsøg.

Der imod skabte de rød blusede et hav af muligheder i mange forskellige varianter, hvilket gjorde det svært at dæmme op imod.
Det medførte, at blot 12-15min fik Rødovres 1.Damer reduceret til 1-1 på et flot gennemspillet angreb og ren måltyv instinkt var Maria Werner først på bolden og scorede uden chance for målmanden.

I pausen, blev der tydeligt rettet til på Rødovre mandskabet, der medførte at holdet stod endnu skarpere, og det var kun et spørgsmål om tid før scoringen til 2-1 ville falde og det gjorde den også 65min spillet af kampen og bum til var pigerne flyvende og et tørt hug afgjorde Heidi Christoffensen kampen.

Kampens tempo blev mere duel orienteret efter scoringen, det meget unge Herluftsholm hold spillede mere direkte, men skabte som tidligere nævnt ikke rigtig store muligheder imod Rødovres mål.

Kampens slutresultat blev 2-1, men med 10% skabhed var resultatet blev noget helt andet.

Første turneringskamp er nu med i kufferten samt, de 3 point til stillingen. Ros til holdet for god fight og offervilje.

Næste turnerningskamp for 1. Damer er på udebane imod Østrebro kl. 13.00 Kunst, Fælledparken Adr. Øster Allé 62.
Vi håber at se mange på lægterne.

Debutanter.
Maria Werner & Stine Hansen: Velkommen og kæmpe tillykke skal der her fra lyde. Vi glæder os til at se meget mere til jer.

Målscorerne:
0-1 (Selvmål – Celine Henriksen)
1-1 Maria Werner (debut)
2-1 Heidi Christoffersen

Kampens spiller blev Heidi Christoffersen.