Skip to main content

BK Rødovre og PI mødes i en kamp mellem 2 formstærke hold

BK Rødovre og PI mødes i en kamp mellem 2 formstærke hold
Af Anders Thomsen | 03/05/2017 | 08.31
Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, før deres kommende kamp. Læs blandt andet om hans forventninger til modstanderen her.

Hvem møder I og hvilke forventninger har du til opgøret?
– Vi møder PI på lørdag. Mine forventninger er at jeg skal opleve en forhåbentlig god fodboldkamp imellem to formstærke hold. Jeg forventer at vi byder PI op til dans, selvom jeg ved det er et rigtig godt hold. Da vi møder dem i efteråret var det én af vores dårligste præstationer. Meget er dog sket siden, så jeg forventer vi sender et hold på banen som meget gerne vil revanchere det nederlag vi fik imod dem sidst, i en forfærdelig kamp fra vores side. Når det så er sagt så er PI selvfølgelig favoritter, men vi kender vores egne styrker og vi skal nok være klar.

Hvad er dit kendskab til modstanderen?
– Mit kendskab til PI er ganske udmærket. De er med i billedet til en af oprykningspladserne som jeg ved at de går benhårdt efter, i en topstrid som er meget tæt og helt åben. Jeg synes at det er et af rækkens bedst spillende hold, når det kører for dem. Men mon ikke vi kan finde et enkelt sted hvor de kan være lidt sårbare, så må vi se om vi er kloge og dygtige nok til udnytte det.

Hvordan ser truppen ud til opgøret?
– Vi har de sædvanlige afbud og skader, denne gang 3-4 mand. Men der er masser af kvalitet i truppen, så andre træder bare til og er klar til at udfylde en rolle for holdet.

Hvor og hvornår skal I spille?
– vi spiller på Rødovre stadion, lørdag kl.13.00