Skip to main content

BK Rødovre ramt af påskeafbud og skader til Amager FF-kamp

BK Rødovre ramt af påskeafbud og skader til Amager FF-kamp
Af Anders Thomsen | 14/04/2017 | 14.36
Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, før deres kommende kamp. Læs blandt andet om hans forventninger til modstanderen her.

Hvem mødte I og hvordan gik Jeres midtugekamp?
– Vi spillede imod Sunred torsdag. En kamp som endte 1-1. Et resultat som Sunred må være mest tilfredse med, da vi var fuldstændig dominerende i 2.halvleg, hvor Sunred var sjældne gæster på vores banehalvdel. Men hvor vi også må sige at vi ikke var skarpe nok de par gange vi havde chancen for at afgøre den og ikke fik skabt nok chancer generelt i forhold til vores store overtag på bolden. Det havde selvfølgelig også betydning at de fik et rødt kort et kvarter inde i 2.halvleg. Men igen, vi går fra banen med point, som vi har gjort i 6 af vores sidste 7 kampe, det må vi tage med som noget positivt.

Hvem møder I og hvilke forventninger har du til opgøret?
– Mandag står den på påskebold på udebane imod Amager FF. Mine forventninger er at vi giver alt og gør alt hvad vi kan for at få 3 point med tilbage til Rødovre. Derudover forventer jeg at møde et toptændt Amager-hold, som virkelig har brug for point i forhold til deres nuværende situation og placering i rækken.

Hvad er dit kendskab til modstanderen?
– Mit kendskab er begrænset til vores møde med dem i foråret. Men et hold som altid viser indstilling og ikke bare ligger sig ned selvom tingene ikke går deres vej. Har selvfølgelig lagt mærke til at de har tabt deres to første kampe i foråret, men det narre os ikke til at tro det bliver en nem kamp. Ved de har kniven for struben og kommer med alt hvad de har og samtidigt har vi ikke været særlig gode de sidste to gange vi har mødt dem.

Hvordan ser truppen ud til opgøret?
– Vi har de sædvanlige påskeafbud plus et par skader. Men vi stiller til start med 14 spillere, som jeg er sikker på vil give alt for at prøve at hente 3 point.

Hvor og hvornår skal I spille?
– Vi spiller på John Tranums Alle 1 kl.15.00 på mandag.