Skip to main content

BREAKING NEWS!

 

14. juni 2014….. Altså for snart to et halvt år siden… Denne dato er seneste gang hvor BK Rødovres 1. herresenior, gik fra banen for 4. kamp i træk, med point på kontoen.

I aften kan denne rekord tangeres! med 2 sejre og 1 uafgjort i de seneste 3 kampe, er det et topmotiveret mandskab, der kl. 18.15 møder ind til de taktiske dessiner fra Cheftræner Jon Broe.
Teamet omkring truppen har efterhånden fået sat sit tydelige præg på mandskabet, og oparbejdet en kultur og væremåde, som Boldklubben Rødovre kun kan være stolte af.
Der er blevet skiftet ud på en del navne, hvilket har skabt en bedre fælles enhed der vil samme vej, og hvor sammenholdet kun bliver stærkere og stærkere.

Men i præcis 863 dage, er det altså ikke lykkedes at få point i 4 kampe i træk, og derfor har gutterne brug for alt den opbakning de kan få, mod rækkens nummer 3, Østerbro IF!

TRANSFERNYHED!

Rygterne har svirret i en tid, og Boldklubben Rødovre kan nu officielt meddele at man i længere tid har haft en ny spiller i kikkerten. Det er med stolthed at vi nu kan afsløre at vi i bogstaveligste forstand har været på den anden side af jorden for at indgå vores seneste transfer.
Helt ude på Filippinerne har vi hentet intet ringere end Nikolaj Lund der er blandt de sidste 10 deltagere i Robinson Ekspeditionen 2016.
Nikolaj der er tidligere Divisionsspiller i Holbæk B&I, har trænet med i noget tid, og er nu klar til debut på hjemmebane!
Nikolaj udtaler;
“Da jeg var 16 år, var jeg i gang med en lovende fodboldkarriere, og fodbold fyldte alt i mit liv. Men en skade i mit hoved satte en stopper for drømmen. Mit nederlag har gjort mig stærkere end nogensinde, og jeg føler, at jeg kan klare alt – og derfor er jeg en overlever.”

Dén indstilling kan BK Rødovre godt bruge – ikke mindst når der skal tangeres rekorder!

Så kære venner, der er nok årsager til at komme i Espelunden i aften kl. 19.30 – Vi ses!

Vel mødt!