Skip to main content

Et stort tillykke til Bo Fosgaard

Bo voksede op i BK Rødovre, hvor han viste sig som et lysende fodboldtalent, hvorfor den aktive karriere fortsatte i KB (FCK). Da karrieren sluttede, vendte han hjem til barndomsklubben, for at give tilbage til den klub, der var årsag til, at han havde fået så meget.

Siden har Fosgaard haft flere bestyrelsesposter, trænerposter og har gennem et par årtier været en uundværlig del af BK Rødovre lederstab.
I dag er han dametræner med Henrik Jensen.

Indstiller, som ønsker at være anonym, skrev om Bo Fosgaard:
”Jeg foreslår Bo Fosgaard som årets idrætsleder. Bo har spillet i Boldklubben Rødovre i hele sin ungdomstid, hvorefter han skiftede til KB for at spille på et højere plan. Efter sin aktive karriere vendte han tilbage til BB Rødovre, hvor han siden har været træner eller holdleder for et eller andet hold. Andre, som er medlem i BK Rødovre, kan nok bedre beskrive hans indsats i detaljer.”

”Bo har altid stillet store krav til standarden på idrætsanlæggene og har ikke været bange for selv at gøre sit til, at de levede op til kravene. Jeg husker et enkelt tilfælde, hvor opvisningsbanen var så langhåret, lørdagen før en kamp, at det ville være en kraftig hindring for ordentligt fodboldspil. Så Bo fik fat i en håndklipper og slog græsset, så banen var klar til kamp om søndagen.”

”At han stadig er aktiv ses af det faktum, at han netop et tiltrådt som træner for BK Rødovress damer i 1. division. Han fortjener om nogen en anerkendelse for sin store og mangeårige indsats i BK Rødovre.