Skip to main content

Mandfolkeindsats af Rødovre mod Hellas

Mandfolkeindsats af Rødovre mod Hellas

Af Anders Thomsen | 10/10/2017 | 08.24

Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, og han ser tilbage på deres seneste kamp. Læs om hans reaktioner på opgøret her.

Hvem var Jeres modstander denne weekend, samt hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte Hellas og kampen endte 2-2.

Hvad er din reaktion på resultatet og er der ting du mener, der skulle være gjort anderledes og hvis ja hvilket?
– Jeg var desværre ikke selv med i denne weekend grundet arbejde, men mener at vi kan være godt tilfredse med resultatet. Vi manglede et halvt hold og havde to halvskadet midterforsvarer med fra start, så vi vidste på forhånd at det ville blive en rigtig svær kamp. Så set i det lys, så skal man være tilfreds med et point. Men vil i den ombæring også give en stor ros til de 14 mand som var med i kampen, for at kæmpe det bedste de har lært, en fantastisk indstilling og moral og for ikke på noget tidspunkt at slå op i banen, selvom det på forhånd så mere end svært ud. Så som svar på spørgsmålet så synes jeg ikke vi kunne have gjort det anderledes udfra omstændighederne.

Hvem var i din optik MOM og hvorfor?

– Jamen som jeg skriver, så var det en rigtig holdpræstation, men ifølge dagens trænerteam var vores målmand Jacob rigtig stærk og det samme var Magnus på den centrale, som løb solen sort.

Hvordan vil du beskrive Jeres modstanders præstation i kampen?

– Jamen nu så jeg jo ikke selv kampen, men som jeg skrev i optakten til kampen så har jeg respekt for det Hellas har leveret i turneringen hidtil og det har weekendens kamp ikke ændret på. Dog håber jeg at det var den sidste kamp de spiller på Engdraget i år, for den var ifølge rygterne fuldstændig uegnet til fodbold.

Hvis du skulle sætte en sætning eller få ord på kampen, hvordan ville det så lyde?
– En rigtig mandfolkeindsats fra start til slut.