Skip to main content

Nyheder

For boldklubben Rødovre betyder det at det er blevet tid til det årlige julestævne.

 

 

 

Tiden nærmer sig med hastige skridt jul. Før vi ved af det er den over os.

For boldklubben Rødovre betyder det at det er blevet tid til det årlige julestævne.

Derfor er det med glæde vi kan offentliggøre stævnet bliver afholdt søndag d. 17 december. Så sæt kryds i kalenderen og gør klar til en uforglemmelige dag hvor der bliver rig mulighed for at få spillet fodbold, deltage i julelotteri, få æbleskiver, drikke gløgg og selvfølgelig mulighed for at vinde den eftertragede JULEAND!

Vi lægger ud med turnering for børnene kl 10 og omkring kl 14 vil turneringen for de ældre blive afholdt.

SU d. 1/12-17

Navn_______________

Hold_______________

Deltager____________

Alder på deltager_________

Alder på deltager_________

Alder på deltager__________

Alder på deltager__________

Alder på deltager__________

Alder på deltager__________

 

Chancefattigt mellem BK Rødovre og CSC

Chancefattigt mellem BK Rødovre og CSC

Af Anders Thomsen | 06/11/2017 | 11.56

Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, og han ser tilbage på deres seneste kamp. Læs om hans reaktioner på opgøret her.

Hvem var modstanderen i sæsonens sidste kamp, og hvad blev resultatet af efterårets sidste kamp?
– Vi tabte 3-1 til CSC.

Hvis du ser på samtlige 90 minutter, føler du så kampens resultat stemmer overens med kampens spil og chancer – hvorfor/hvorfor ikke?
– Det var en kamp uden særlig mange store åbne chancer. Men hvor CSC var kyniske på deres dødbolde og hvor vi ikke matchede dem fysisk. CSC kom med det jeg forventede masser af fysik og indstilling og så var de os bare overlegne på dødbolde, meget godt vist ved at to af deres tre mål scores efter standarter. På deres første mål må vi så også bare sige at vi står i eget felt og snorksover. De er over en andenbold i feltet som deres spiller flot sparker ind, men total mangel på opfølgning efter første clearing fra vores side. Ellers så synes jeg at kampen, på trods af resultatet, er meget lige. Dog er vi ikke dygtige nok til at skabe de helt store chancer på den sidste 1/3 af banen. Men vi holder også CSC fra de store åbne chancer i spillet, hvilket selvfølgelig er med til at frustrere og ærgre mig, at de så alligevel får scoret tre gange.

Hvilket ord beskriver bedst kampen?
– Chancefattig og fysisk kamp.

Hvis du ser på Jeres præstation, føler du så at I fik lukket efterårssæsonen ned på en god måde, samt hvilken spiller vil du fremhæve som kampens bedste spiller og hvorfor?

– Det ville være synd at sige. Vi sluttede bestemt ikke af som vi havde håbet og troet på. Der er flere årsager til at det sluttede skidt og det er selvfølgelig noget holdet skal have rettet op på, så man kommer tilbage til det niveau som vi så i den første halvdel af efteråret. Men der ligger et arbejde at gøre forude for alle mand omkring holdet og klubben. Synes at Hinke gjorde det godt for os og har holdt et godt niveau længe. Især i 1.halvleg var han en stor trussel og udfordring for CSC på højrekanten og var også drivkraften bag vores mål.

Hvordan vil du beskrive Jeres modstanders præstation i kampen og hvorfor?
– Som jeg skriver længere oppe, så kom CSC ikke med noget som overraskede mig. De er et hold som bare moser på. Masser af fysik og vilje, gode til at tirre deres modstander og så er de effektive på deres dødbolde. Men tager hatten af for deres placering. Mener bestemt at de får det maksimale ud af deres materiale.

Sæsonens sidste kamp er hjemmebane!

Kære venner! 📣
Sæsonens sidste kamp er hjemmebane!
Efteråret er ved at gå på held, og årets sidste kamp i 2017 står for døren.
Boldklubben Rødovre’s bedste mandskab startede efteråret med blot 1 nederlag i 7 kampe.
Siden da vendte bøtten, og i de seneste 5 kampe er det kun blevet til 1 enkelt point! Det betyder at man med 3 point i den sidste kamp i 2017, kan holde vinterferie på en 6. plads.

I morgen lørdag kan vi igen præsentere hjemmekamp.
Igen på vores kunstbane for enden af Horshøjvej! 👍🏻 👏🏻 ⚽️ 🔜

Boldklubben Rødovre er glade for at kunne minde jer alle om at vi i morgen lørdag d. 03/11 spiller hjemmekamp mod rækkens nummer 3, Christiania Sports Club/CSC

Jan Bahn er tilbage for Rødovre, der desværre fortsat døjer med et par skader, men Cheftræner Jon Broe kan disponere over en ganske fornuftig trup.

Som altid er dagens kampsponsor, Viggo Pedersen & Søn A/S
🛠Rødovres mest erfarne Byggeentreprise 🛠
Se mere på www.vps.dk
Vel mødt i morgen… ☀️
📆Kl. 13.00:
BK Rødovre – CSC

Rødovre-chef: Intet positivt fra os i kampen mod Sunred

Rødovre-chef: Intet positivt fra os i kampen mod Sunred

Af Anders Thomsen | 30/10/2017 | 09.14

Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, og han ser tilbage på deres seneste kamp. Læs om hans reaktioner på opgøret her.

Ser du på kampen som helhed, føler du så resultatet er i overensstemmelse med spil og chancer i kampen – hvorfor/hvorfor ikke?
– Vi møder Sunred og taber 3-1.

Hvilket ord beskriver bedst kampen?
– Stor skuffelse

Hvis du ser på Jeres præstation i kampen, hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
– Vi må bare konstatere at vi ikke var hvor vi skulle være. Og at vi endnu engang langt hen af vejen selv er skyld i nederlaget, efter endnu engang at have lukket mål ind efter personlige fejl. Dem har vi simpelthen bare lavet alt, alt for mange af den seneste halvanden måneds tid. Er dybt skuffet over at vi får udlignet lidt inde i 2.halvleg og faktisk er i god kontrol på kampen, men så laver en stor personlig fejl på midten af banen og et halvt minut efter ligger bolden i vores mål fordi vi ikke er opmærksomme nok og agressive nok i vores pres og opdækning efter boldtabet. Synes at vi i den grad manglede vinderindstilling på banen, at se på spillerne at de virkelig ville vinde kampen for enhver pris. Der manglede lederskab og vilje til at gøre tingene, også selvom det evt skulle gøre lidt ondt. Det er en kamp som vi forhåbentlig lærer lidt af, at det er vigtigt at være klar og fokuseret på hvad det er man vil og gør når man er til kamp og hvad det kræver hvis man vil være med og være et vinderhold. Derefter skal kampen bare  glemmes for der er absolut ingen positive ting at tage med fra det fodboldmæssige perspektiv.

Hvordan vil du beskrive Jeres modstanders præstation i kampen og hvorfor?

– Tager hatten af for Sunred. De var hvor de skulle være og synes at de gør det godt med de midler de har til rådighed. Flot at få skrabet så mange point sammen når man ikke træner. I går spillede de ikke nogen smuk form for fodbold men var kyniske og scorede på de chancer de havde. Det kunne vi lære lidt af.

Hvis du skulle fremhæve en ting fra kampen, hvad skulle det så være og hvorfor?

– Der er absolut ingen positive ting at fremhæve.

Frustration hos BK Rødovre efter Østerbro-kamp

Frustration hos BK Rødovre efter Østerbro-kamp

Af Anders Thomsen | 23/10/2017 | 10.36

Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, og han ser tilbage på deres seneste kamp. Læs om hans reaktioner på opgøret her.

Hvem har I mødt i denne spillerunde, samt hvad blev resultatet af Jeres kamp?
– Vi tabte 3-4 til Østerbro.

Hvilket ord eller hvilken sætning føler du bedst beskriver kampen set over 90 minutter?
– Frustration. Vi snakkede inden kampen om hvor vigtigt det er at være mentalt parate fra start af og at de hold som vil det mest i de sidste runder har stor chance for at vinde kampene, nu hvor man begynder at blive lidt fodboldtrætte efter en lang sæson. Det må man så sige at vi på ingen måde var. Vi var bagud 0-3 efter 25 min og to af målene er rene foræringer fra vores side. Så selvom vi kommer godt igen er jeg utroligt skuffet over vores præstation da jeg på ingen måde mener Østerbro var et bedre hold end os. Men må også bare konstatere at vi i øjeblikket laver alt for mange personlige fejl som desværre koster mål imod os.

Hvis du ser på Jeres præstation i alle 90 minutter, hvilken spiller eller hvilken detalje, vil du så fremhæve og hvorfor?
– Synes det er svært at fremhæve nogen eller noget specielt. Måske lige at vores angriber Kevin får scoret to gange efter en længere pause fra måltavlen.

Hvad kunne I som hold evt. have gjort bedre i Jeres seneste kamp?

– Som skrevet længere oppe, skulle vi have været meget mere parate. Derudover skulle vi have spillet hurtigere. De gange vi gjorde det fandt vi masser af rum og muligheder for at spille rundt om Østerbro. Og så må man sige at selvom vi får lavet tre mål, så skulle vi have udnyttet flere af vores chancer. Dem var der rigeligt af i kampen.

Hvis du skulle fremhæve en positiv ting hos Jeres modstander, hvad vil du så fremhæve?

– Østerbro var effektive. Synes ikke de gjorde tingene svære end de var og så havde de en stærk offensiv.