Skip to main content

Rødovre bedst over 90 minutter mod KFB

Rødovre bedste over 90 minutter mod KFB

Af Anders Thomsen | 25/09/2017 | 08.59

Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, og han ser tilbage på deres seneste kamp. Læs om hans reaktioner på opgøret her.

Hvem mødte i denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte KFB og vandt kampen 1-0.

 

Hvis du ser tilbage på de 90 minutter, som I var igennem, føler du så kampens resultat afspejler de faktiske forhold i kampen – hvorfor/hvorfor ikke?
– Det var en kamp hvor jeg synes vi set over 90 min var det bedste hold. Men også en kamp hvor der sagtens kunne have været scoret lidt mere i begge ender med lidt mere kynisme i afslutningerne. Må rose gutterne for en mandfolkeindsats og for, på trods af de mange afbud vi var ramt af, stadig langt hen af vejen at levere varen på banen og i perioder spille KFB tynde og skabe store chancer.

Hvad eller hvem var kampens X-Factor og hvorfor mener du det?

– Jamen da vi på dagen var ramt af seks afbud/skader, havde vi lavet lidt om på nogen positioner, det tror jeg overraskede KFB lidt. Samtidigt havde jeg Thomas Olesen med for første gang her i efteråret og han gjorde en forskel og gjorde ondt på KFB så længe han havde luft, da de ikke kunne lukke ned for ham når han var på bolden. Ellers så synes jeg at viljen til at ville vinde hos alle mand også var en medvirkende årsag til at det var os der stod med de tre point efter kampen.

Havde I eller Jeres modstander nogle overraskelser i ærmet, der var med til at afgøre kampen, hvis ja hvilket?

– Nej ikke nogen egentlige overraskelser. Vi vidste at de var svære at score på, men også selv har haft svært ved at score. Så hvis vi bare fik hul på bylden, så skulle vi nok holde dem fra fadet og når man holder modstanderen fra at score, så er ét mål nok til at vinde kampen.