Skip to main content

Rødovre-chef: 0-3 mod PI ikke det rette billede af kampen

Rødovre-chef: 0-3 mod PI ikke det rette billede af kampen

Af Anders Thomsen | 02/10/2017 | 11.59

Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, og han ser tilbage på deres seneste kamp. Læs om hans reaktioner på opgøret her.

Hvem var Jeres seneste modstander og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte PI og tabte 3-0.

 

Hvis du ser på kampen – set over alle 90 minutter, føler du så resultatet er retfærdigt, hvorfor/hvorfor ikke?
– Hvad er retfærdighed i fodbold? Det er altid det hold som scorer flest mål som vinder kampen og i denne kamp var det PI og så er man i mine øjne den rette vinder. Man kan så diskutere om 3-0 viser det sande billede af kampen- det synes jeg så ikke helt er tilfældet. Ser kampen meget mere lige end resultatet antyder og synes at vi er fuldt ud med, på nær de sidste 10 min hvor PI scorer 2 gange og vi helt stopper med at arbejde og spille fodbold. Mener aldrig at kampen bliver nogen stor fodboldmæssig oplevelse, men er egentlig okay tilfreds med vores 1.halvleg hvor jeg faktisk synes vi er det bedste hold på bolden. Så jeg er ikke enig med Dennis i at vi kun slår lange bolde hele kampen igennem. Vi er dog ikke farlige/dygtige nok på den sidste 1/3 af banen. Synes også at vi får lagt et ganske fint tryk på PI efter de kommer på 1-0 og egentlig indtil vi må skifte to mand ud i bagkæden, og får et gult kort 12 min før tid. Fra da af går vi som hold desværre lidt i opløsning og det skuffer mig.

Hvem var Jeres X-Factor i kampen, samt hvad gjorde han havde mere X-Factor end andre på holdet?
– Der var ikke nogen eller noget som jeg i kampen vil kategorisere som X-Factor på vores hold i denne kamp.

Hvilken ting overraskede dig mest positivt eller negativt hos Jeres modstander, og hvorfor?
– Jamen PI kom stort set med det jeg havde regnet med. Synes de har en god indstilling til tingene og spillede med en god vilje. De har fået lidt mere styr på tingene igen, efter de har omrokeret på trænerposten og det virker som et hold der har det godt med hinanden både på og udenfor banen. Man må jo også bare anerkende at de nu har vundet de sidste tre kampe og nu er med i topkampen, hvor jeg også er sikker på at de selv ønsker at være med.