Skip to main content

Rødovre-chef fortsætter i klubben

Rødovre-chef fortsætter i klubben

Af Anders Thomsen | 12/07/2017 | 16.18

Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, og her ser han tilbage på klubbens forårssæson. Læs blandt andet om hans tilbageblik på denne her.

Når du ser tilbage på sæsonen, hvilket hold ser du så tilbage på, som det hold der har overrasket dig mest, og hvad gjorde de overraskede positivt?
– Der er ikke rigtigt noget hold jeg er positivt overrasket over. Dog har HB været stabile over hele sæsonen og kom godt igen efter deres skidte start på foråret. Derudover er jeg også lidt overrasket over Føroyar’s oprykning, den havde jeg ikke regnet med. Men stort tillykke til begge hold.

Hvilket eller hvilke hold levede efter din vurdering ikke op til de forventninger, man kunne have til dem – og hvad var dine forventninger?
– Må sige at jeg er skuffet/overrasket over at PI ikke var et af de to oprykkerhold. Mener bestemt at de havde rækkens stærkeste trup og setups. Når man satser så meget som de gør, kan det ikke være andet end en skuffelse at glippe oprykningen. Derudover skuffer Nørrebro mig. De henter vel kun 4-5 point i foråret. Vigerslev skuffer mig også, de virker til at være gået helt i opløsning her de sidste runder og reddes af at der kun er én nedrykker i år. Man må håbe for dem at de bare er gået tidligt på ferie.

Når du ser tilbage på Jeres forårssæson, hvad var så højdepunktet for din klub?

– Ved ikke om der har været et decideret højdepunkt i år. Men har generelt været tilfreds med vores kampe imod de bedste hold i rækken. Synes at vi spiller en rigtig god kamp imod CSC her i foråret og kører dem fuldstændigt ud af banen, på et tidspunkt hvor de stadig er med i oprykningsspillet.

Hvilken skuffelse fra forårssæsonen står indprentet størst i din erindring?
– Jeg er som udgangspunkt ærgelig over at vi ikke får flere point i de kampe som vi bør vinde. Hvis jeg skal pege på en enkelt kamp, må det være vores nederlag til Dragør på hjemmebane, hvor vi spiller vores klart dårligste kamp over hele linjen.

Hvem har været forårets spiller hos Jer, eller har der evt. været flere om buddet? Samt hvilken spiller har efter din mening skilt sig ud i rækken generelt set?
– Der har været nogen stykker som har gjort det godt her i forårssæsonen. Janus har været stabil/dygtig igennem hele foråret med et utroligt højt bundniveau. Derudover har Lasse i perioder vist eksempler på hans høje topniveau. Jacob har også været god på målet, med mange gode præstationer. Fra andre hold må jeg nævne Vixø fra FCU, som har været kampafgørende og meget vigtig for dem.

Hvordan ser det ud med tilgang og afgang af spillere hen over sommerperioden?

– Lige pt ser det ud til at vi kan fortsætte med nogenlunde samme trup. Har dog et enkelt eller to spørgsmålstegn. Håber derudover på at vi ser et enkelt eller to nye ansigter når vi starter op igen efter sommerpausen. Men alle er velkomne til at komme forbi og træne med i sommerpausen.

Hvordan ser din fodboldfremtid ud? Bliver du i klubben eller skifter du til en anden?

– Jeg er også at finde i Rødovre i efteråret. Så må vi se hvad der kommer til at ske til vinter hvor min aftale med Rødovre udløber.