Skip to main content

Rødovre-chef: Intet positivt fra os i kampen mod Sunred

Rødovre-chef: Intet positivt fra os i kampen mod Sunred

Af Anders Thomsen | 30/10/2017 | 09.14

Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, og han ser tilbage på deres seneste kamp. Læs om hans reaktioner på opgøret her.

Ser du på kampen som helhed, føler du så resultatet er i overensstemmelse med spil og chancer i kampen – hvorfor/hvorfor ikke?
– Vi møder Sunred og taber 3-1.

Hvilket ord beskriver bedst kampen?
– Stor skuffelse

Hvis du ser på Jeres præstation i kampen, hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
– Vi må bare konstatere at vi ikke var hvor vi skulle være. Og at vi endnu engang langt hen af vejen selv er skyld i nederlaget, efter endnu engang at have lukket mål ind efter personlige fejl. Dem har vi simpelthen bare lavet alt, alt for mange af den seneste halvanden måneds tid. Er dybt skuffet over at vi får udlignet lidt inde i 2.halvleg og faktisk er i god kontrol på kampen, men så laver en stor personlig fejl på midten af banen og et halvt minut efter ligger bolden i vores mål fordi vi ikke er opmærksomme nok og agressive nok i vores pres og opdækning efter boldtabet. Synes at vi i den grad manglede vinderindstilling på banen, at se på spillerne at de virkelig ville vinde kampen for enhver pris. Der manglede lederskab og vilje til at gøre tingene, også selvom det evt skulle gøre lidt ondt. Det er en kamp som vi forhåbentlig lærer lidt af, at det er vigtigt at være klar og fokuseret på hvad det er man vil og gør når man er til kamp og hvad det kræver hvis man vil være med og være et vinderhold. Derefter skal kampen bare  glemmes for der er absolut ingen positive ting at tage med fra det fodboldmæssige perspektiv.

Hvordan vil du beskrive Jeres modstanders præstation i kampen og hvorfor?

– Tager hatten af for Sunred. De var hvor de skulle være og synes at de gør det godt med de midler de har til rådighed. Flot at få skrabet så mange point sammen når man ikke træner. I går spillede de ikke nogen smuk form for fodbold men var kyniske og scorede på de chancer de havde. Det kunne vi lære lidt af.

Hvis du skulle fremhæve en ting fra kampen, hvad skulle det så være og hvorfor?

– Der er absolut ingen positive ting at fremhæve.