Skip to main content

Rødovre med indstillingen klar til Hellas-kamp

Rødovre med indstillingen klar til Hellas-kamp

Af Anders Thomsen | 04/10/2017 | 19.11

Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, før deres kommende kamp. Læs blandt andet om hans forventninger til modstanderen her.

Hvem er Jeres kommende modstander, samt hvor og hvornår skal kampen spilles?
– Vi skal en tur til Engdraget og møde Hellas på lørdag og kampen spilles kl.13.00

Hvordan ser Jeres trup ud til den kommende kamp – altså har I nogle vigtige afbud, skader eller karantæner der påvirker truppen (eller møder i styrket op til kampen)?
– Vi har de efterhånden sædvanlige afbud, som man åbentbart bare skal have til disse seriekampe. Men er sikker på at de 14 som udtages vil gøre alt for at komme tilbage på sporet efter sidste weekends nederlag og bevise at det var en svipser. Så må vi se om det er nok imod en god modstander.

Hvis du ser på den kommende kamp – hvem vil du så betegne som favorit og hvorfor?
– Jamen ifølge tabellen så er Hellas jo favorit og især hjemme er de gode til at få hevet nogen point på kontoen. Jeg har også stor respekt for det de har præsteret og opnået indtil videre i denne turnering. Men jeg tror og håber at vi vil give dem kamp til stregen på lørdag. Det eneste som kan bekymre mig lidt, er hvordan deres græsbane på Engdraget har det her sidst på sæsonen, når man tænker på det elendige efterårsvejr. Om den er til at spille fodbold på. Men vi skal nok være klar uanset hvad og så spille efter de omstændigheder der nu engang er gældende.

Hvis du skulle sætte nogle få ord eller en sætning på Jeres kommende kamp, hvordan ville det så lyde?

– indstilling, kløgt og fight.

Og ja det er svært at komme uden om det danske Landsholds 2 vigtige kampe i morgen torsdag og på søndag – hvordan forventer du kampene mod Montenegro og Rumænien ender?
– uha, håber i første omgang at vi slår Montenegro så vi har noget at spille for i den sidste kamp. Gør vi det, så tror jeg vi har en god chance imod Rumænien som ikke har meget andet at spille for end æren.