Skip to main content

Sidste nyt ……

Af Peter Fugl Jensen Rødovre Lokalnyt

 

Jon Broes tropper vinder
På Elstedvej har cheftræner Jon Broe og hjælpetræner Thomas ’Junior’ Christiansen fået så meget gang i truppen, at det er blevet til to sejre i de sidste to opgør.

I weekenden blev det til en sejr på 0-1 i Dragør, da Lasse Borch kort før pausen scorede kampens eneste mål. Sejren betyder, at BK Rødovre går forbi netop Dragør i tabellen, der blev sendt ned på andensidste pladsen, mens Rødovre ligger en plads højere på 12. pladsen.
Ligeså vigtig var sejren forrige weekend, da BK Rødovre vandt over Føroyar, der med en sejr ville have ligget nummer to i dag. Det viser, at der er potentiale til mere end den nuværende placering, som BK Rødovre har i KBUs serie 1.
På lørdag spiller BK Rødovre ude på Kløvermarken, hvor CSC (Christiania) tager mod Rødovre. CSC ligger nummer to, men en artig overraskelse vil sende BK Rødovre langt op i tabellen, for midterfeltet er lige foran rødovre-mandskabet, så det er kun få sejre, der skiller dem fra en noget lunere placering.

På damesiden er der for alvor kommet gang i sejrene. I de sidste otte kampe har BK Rødovres kvinder, i kvindeserie øst, vundet de syv og spillet en enkelt uafgjort. Seneste gik det ud over AB Tårnby, som hjemme måtte se sig besejret 2-5 af rødovredamerne, der diskede op med fem forskellige målscorere. Ellers er Rødovres store målsluger i efteråret Kristina Blitz Krag, der har scoret 11 af Rødovres 28 mål.

BK Rødovres damer har spillet sig op på andenpladsen i rækken, og de slutter efteråret af med en vaskeægte topkamp, når de lørdag den 29. oktober klokken 13.30 tager mod Skjold Birkerød, der suverænt topper rækken med ni sejre i ligeså mange kampe.