Skip to main content

Sultne Rødovre møder Østerbro

Sultne Rødovre møder Østerbro

Af Anders Thomsen | 19/10/2017 | 14.06

Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, før deres kommende kamp. Læs blandt andet om hans forventninger til modstanderen her.

Hvem er Jeres kommende modstander, samt hvor og hvornår skal i spille Jeres kommende kamp?
– Vi spiller hjemme på lørdag kl.13.00 imod Østerbro.

Hvilket ord dækker bedst dine forventninger til Jeres kommende kamp og hvorfor?
– Sult. Jeg ved at gutterne meget gerne vil vise at vi stadig er et hold man skal regne med og vil være klar til at give alt for at få de 3 point på lørdag, efter tre kampe uden sejr. Det er også en vigtig kamp, hvis man vil være med i den sjove ende af rækken og det gælder for begge hold. Så jeg regner med og forventer en meget fokuseret og engageret indstilling på lørdag.

Hvordan ser Jeres trup ud op til weekendens kamp og hvem ser du kunne blive Jeres X-Faktor i kampen og hvorfor?

– Truppen ser fornuftig ud synes jeg og spiller vi op til niveau, så tror jeg også at vi henter en sejr på lørdag. Vores X-faktor tror jeg bliver holdets sammenhold og vilje til at ville vinde kampen, mere end det skal komme an på en enkelt eller enkelte spillere.

Hvordan vil du beskrive Jeres modstander og hvem føler du, der har overtaget i de indbyrdes kampe set over de seneste sæsoner?

– Østerbro er et hold som på deres gode dage kan slå alle og omvendt på de mindre gode også tabe til de fleste. Så jeg håber selvfølgelig på en mindre god kamp fra dem på lørdag. Vi tabte til dem i foråret, så vi har ihvertfald en revanche til gode. Tror det på lørdag handler allermest om hvem som er mest klar og vil det mest.

Tirsdag blev der trukket lod til de kommende Play Off kampe for Danmark – modstanderen blev Irland, hvad tænker du om den lodtrækning, ser vi Danmark til VM, hvorfor/hvorfor ikke?

– ville helst undgå Sverige og helst have Nordirland. Så synes lodtrækningen er ok uden at være helt fantastisk. Ingen tvivl om at vi har en okay chance over to kampe, men tror også at irerne føler det samme med Danmark som modstander.