Skip to main content

“Udfordring” for BK-Rødovre i premiererunden

“Udfordring” for BK-Rødovre i premiererunden
Af Anders Thomsen | 16/08/2017 | 21.59
Jon Broe, cheftræner hos BK Rødovre, har fået en snak med Ligabold.dk, før deres kommende kamp. Læs blandt andet om hans forventninger til modstanderen her.

Hvem er Jeres kommende modstander?
– Vi møder “Udfordringen” i sæsonåbningen.

Hvor og hvornår skal I spille?
– Vi spiller i Valby på lørdag kl.13.00

Hvad er dine forventninger til Jeres kommende kamp?
– Jeg håber og tror på at vi får en bedre start på turneringen end sidste år, hvor vi tabte de tre første kampe og og kun fik 4 point i de første seks kampe. Så dér håber jeg at vi har lært noget og er mere klar fra start og at gutterne er blevet klar over at intet bare kommer af sig selv. Det kræver benhårdt arbejde, især så lige som rækken ser ud til at blive i år.

Hvordan vil du beskrive Jeres kommende modstander og hvad er dine forventninger til dem?
– Udfordringen er et hold som på deres gode dage kan spille op med alle i rækken. Så forventer en svær og hård kamp hvor vi måske kan udnytte at vi havde et godt tag på dem sidste sæson. Men ved også at de har fået forstærket holdet og med en ny træner sikkert kommer med et nyt set’up. Omvendt er vi klar til at byde dem op til dans og har også holdet til at skabe et godt resultat. Men glæder mig til at komme i gang og det ved jeg at gutterne også gør.

Hvordan ser Jeres trup ud – altså er der skader, karantæner eller andet der påvirker den?
– Vi har to afbud til kampen, men ved at de 14 som stiller op, vil være sultne og klar til at vi får et godt afsæt på turneringen.