Skip to main content

Ungdomformandens beretning 17. september 2014

Dette er Ungdomformandens beretning som blev godkendt på boldklubbens generalforsamling onsdag den 17. september 2014.

Ungdomformandens beretning september 2014

  

Året der gik.

 

Et år der er gået meget stærkt med massere af ting at tage fat i. Vi startede med oprydningen i spillerkartoteket for at gøre klar til KampKlar. Her skal lyde en stor tak til Jimmi og Arne for det store sorteringsarbejde, så vi kunne starte turneringen uden problemer på den front. Oprydningen betød dog en nedgang i medlemer hos de ældre årgange, mens der dog er tilgangen i de yngre årgange. Den største konsekvens af oprydning var uden tvivl lukningen af U15 holdet.

Jeg kan med glæde fortælle at næsten alle trænere har valgte at fortsætte. Den minimale udskiftning på træner posterne giver ro og stabilitet i afdellingen, så vi kan fokusere på spillerene. Vi har dertil også opdateret trænerkontrakterne, så d rollerene hos de forskellige trænere er mere klart defineret.

Vi har i år forsøgt at starte med forældreansvarlige hos de mindre årgange med tanken på at lette de praktiske træner opgaver og øge forældre støtten til de forskellige hold.

Dette skulle gerne blive en fast del hos alle vores hold, så vi fortsat kan bibeholde spillere, forældre og trænere i klubben og på den måde opnå målet med minimum et hold i alle ungdomsårgangene.

Tak for at godt år

Frank Christian Wollerup